Search
Close this search box.
Adad malore, një familje e madhe prodhuesish që bashkërendon eksperiencat, përvojat, njohuritë dhe inovacionin dhe i përgjitheson ato për antarët dhe të tjerë të interesuar.
Media

Fotogaleri dhe videogaleri.

Keshilla periudhe

Keshilla te periudhes per mbjelljet e reja.

ADAD malore

Shoqata e Zhvillimit të Bujqësisë të Rretheve Malore me qendër në Tiranë e ka origjinën nga Shoqata e Zhvillimit të Bujqësisë Dibër – ADAD Dibër e themeluar në vitin 1996 nga një grup prodhuesish të  rrethit Dibër. 

27

Vite eksperience

Partnerët tanë

Shërbimet që ofrojmë

Testime/eksperimentime:
Studime:
Referenca:
Shperndarje Analize, informim:
Këshilla tekniko-ekonomike
Zhvillimi i sektorëve

Rural Albania - RTM

Bujqesi e Shendetshme

Histori Suksesi

Proin turpis quas accusamus, consectetur eros? Cupidatat tenetur! Pariatur, tenetur pretium.

Proin turpis quas accusamus, consectetur eros? Cupidatat tenetur! Pariatur, tenetur pretium.

NJOFTIMET E FUNDIT

Postime

Fruit Logistica 2019

Prdhuesit e mollës dhe frutave morën pjesë në panairin ndërkombëtar FRUIT