Search
Close this search box.

Diber: vazhdon misioni i z. P. Heinemann per te vleresuar situaten ne frutikulture, probleme, arritje dhe rekomandime ne aspektin e prodhimit dhe pasvjeljes ne kumbull, molle, qershi etj. Adad Malore vazhdon te keshilloj prodhuesit post projektit Guz/Sared.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *