Search
Close this search box.

Fruit Logistica 2019

Prdhuesit e mollës dhe frutave morën pjesë në panairin ndërkombëtar FRUIT LOGISTCA 2019. Me moton “Prodhimet e freskëta shqiptare janë të parat në treg”, bënë një prezantim dinjitoz dhe tërheqën vëmendjen e kompanive të huaja në panairin ndërkombëtar Fruit Logistca 2019.

Takim MB ” Tregu i mollës”

Me 4 Mars 2019 u mbajt nje takim I perfaqesuesve te prodhuesve te molles Korce me Ministrin e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural Z. ÇUCI. Takimi fokusohej mbi tregun e molles, pasi situata e tregut te molles ne Korce e me gjere eshte alarmante. Aktualisht rreth 60% e prodhimit ne frigorifere apo 12 000 ton jane […]

Sinformer Euro Mediterrane

HISTORIKU I PROJEKTIT Përvoja e fituar nga RTM, duke filluar nga viti 2015, në rajonet malore të veriut të Shqipërisë ka nxjerrë në pah izolimin e fortë dhe mungesën e mundësive për të rinjtë në këto zona më të thella të vendit. Për këtë arsye, në gjysmën e parë të vitit 2020, RTM dhe ekspertë të […]